Succesvol Ouderschap
.......Wat wil jij jouw kinderen meegeven?

Welkom bij LMI® voor gezinnen

Kinderen krijgen is iets heel bijzonders. Het verandert je hele leven. Kinderen opvoeden geeft je ook een andere kijk op je bestaan en biedt je een doel waar je je helemaal aan kunt geven. Maar, het is ook keihard werken. Het combineren van werk en gezin is geen gemakkelijke opgave. En wat wil jij jouw kinderen eigenlijk meegeven?

Het programma Succesvol Ouderschap helpt je een eigen benadering te ontwikkelen in jouw rol als opvoeder. Het programma voorziet in nuttige informatie en helpt je ontdekken wat je het meest aan het hart gaat. Hierdoor ontdek je vooral in de dagelijkse praktijk dat je veel meer resultaat kunt boeken dan je  tot nu toe dacht.  Dit bereik je door doelen te stellen -en te bereiken- waarmee je problemen minimaliseert en de genoegens van het ouderschap maximaliseert.

Wanneer er meerdere opvoeders zijn is het het meest effectief wanneer je dit programma samen doet.

De ontwikkelprogramma's van Leadership Management Institute (LMI) staan garant voor meetbare praktische resultaten en zijn daarin zeldzaam.

Maak nu kennis met het wereldwijde succesvolle Succesvol Ouderschap (SO) ontwikkelprogramma van LMI voor gezinnen. En bepaal zelf hoe leuk en succesvol je leven is.